Opulus

Keresés: 
Élelmiszeripari Jogszabályok
Hungalimentaria 2003
Magyar Élelmiszerkönyv
Bacteriological Analytical Manual
Microbiology Laboratory Guidebook


Adobe Acrobat Reader

KezdolapÚjdonságokCégünkrolElérhetoségTérképFAQLinkekSzolgáltatásainkrólLog in

MikroszennyezodésTermékek, megoldásokTudásközpontB2BÁllásközvetítésÉlelmiszeripar
 
 

Microbiology Laboratory Guidebook


Ez a Microbiology Laboratory Guidebook a hús, szárnyas és tojás termékek mikrobiológiai analízisének USDA által jóváhagyott módszereit tartalmazza.

A könyvben a módszerleírásokon túl közel száz reagens és médium összetétele is megtalálható. Minden analitikai laboratóriumban dolgozó számára nagy segítséget jelenthet ez a kiadvány.

Az angol nyelvű Microbiology Laboratory Guidebook elektronikus formátumban (pdf) letölthető! 

 
   
Frissítve:2006. 03. 08.
back Vissza
----------------------------------
Kezdolap | Újdonságok | Cégünkrol | Elérhetoség | Térkép | FAQ | Linkek | Szolgáltatásainkról | Log in
© 2001-2002 OPULUS® védjegy a BioMondex Ltd. tulajdona. Minden jog fenntartva Jogi tudnivalók.