Opulus

Keresés: 
Élelmiszeripari Jogszabályok
Hungalimentaria 2003
Magyar Élelmiszerkönyv
Bacteriological Analytical Manual
Microbiology Laboratory Guidebook


Adobe Acrobat Reader

KezdolapÚjdonságokCégünkrolElérhetoségTérképFAQLinkekSzolgáltatásainkrólLog in

MikroszennyezodésTermékek, megoldásokTudásközpontB2BÁllásközvetítésÉlelmiszeripar
 
 

Bacteriological Analytical Manual


Az FDA által kibocsátott Bacteriological Analytical Manual (BAM) az FDA analitikusai számára készült módszergyűjtemény, amely az élelmiszerekben és kozmetikumokban található kórokozók (baktériumiok, vírusok, paraziták, gombák) és toxinok kimutatását segíti.

A könyvben a módszerleírásokon túl több száz reagens és médium összetétele és elkészítésének módja is megtalálható. Minden analitikai laboratóriumban dolgozó számára nagy segítséget jelenthet ez a kiadvány.

Az angol nyelvű Bacteriological Analytical Manual elektronikus formátumban (pdf) letölthető! 

 
   
Frissítve:2006. 03. 08.
back Vissza
----------------------------------
Kezdolap | Újdonságok | Cégünkrol | Elérhetoség | Térkép | FAQ | Linkek | Szolgáltatásainkról | Log in
© 2001-2002 OPULUS® védjegy a BioMondex Ltd. tulajdona. Minden jog fenntartva Jogi tudnivalók.